Vision Tversted

Fra dialog til handling

Kultur og outdoor

Tversted er omgivet af god natur, og der er gode muligheder for at bevæge sig rundt i den friske luft både til vands og til lands.

Erhverv og turisme

Hirtshals-Tversted er udpeget som ”Særligt Feriested” af Vestkystpartnerskabet, og Hirtshals-Tversted skal indgå i et nyt stort destinationsselskab.

Fysisk miljø

Tversted rummer mange gode historier både i byen og i landskabet. Nogle historier relaterer sig til bygningerne og de mennesker, som har boet i dem, og andre til landskabet og naturen omkring Tversted.
iphone white

Fællesskaber

Klitgården i Tversted har gennem mange år haft tradition for fællesspisning. “Liv i huset” hed det for 10 år siden. Der er mange grunde til at arbejde videre med konceptet.

Naturring

Vi ønsker at styrke sammenhængskraften mellem Tversted og de tilstødende sommerhusområder, mellem Tversted og kirkebyen, mellem Tversted og den fantastiske natur byen er placeret i, mellem Tversted og baglandet og mellem Tversted og de andre omkringliggende landsbyer.

Drømmen om Tversted

Samskabelse i praksis

Stærk Frivilligkultur

Tversted er kendt for et aktivt kunstnermiljø og en stærk frivilligkultur

Drømme og ikke asfalt

Projektet i Tversted viste sig at være den reneste form for samskabelse, hvor kommunen ikke skal styre, men holde hånden under processen.
iphone white

Bæredygtig autencitet

Det slog os undervejs i processen, at der var en helt naturlig kobling til bæredygtighed

Tid til at modnes

Man skal turde at sætte sig selv i spil, være ærlig og vedgå, at vi har altså ikke de vises sten. Vi stiller os til rådighed fra kommunens side, men I skal selv fylde rammerne ud

Arbejdsgrupper

1

Turisme

Åge Vinther
2

Byens fysiske miljø; veje og infrastruktur

Keld Larsen
3

Fællesskaber, hverdagsliv, bosætning og aktiviteter

4

Erhverv

Kim Andersen - Charlotte Velling Nichol - Åge Vinther - Henrik Bundgaard - Karsten Weinkouff - Niels Maarbjerg Olesen
5

Kultur/outdoor

Arkiv

Her er arkivet på vej - Artikler og Nyheder fra Vision Tvertsed
Hvis du er interesseret i at deltage i én eller flere af arbejdsgrupperne eller blot nysgerrig på at vide mere, så kontakt Birthe Østergaard på boe@nordsoemail.dk eller Niels Maarbjerg Olesen på news@tversted.dk fra Tversted Borger- og Turistforening.
Image