This image for Image Layouts addon


MTB spor i Tversted

Sjovt naturligt spor med lidt udfordringer

Tverstedsporet med afstikker til røde sløjfer. Sporet kan køres af de fleste, der er dog lidt drops og andre forhindringer på den røde sløjfe, som kræver man har kørt før og har lidt erfaring. Her en lille demo af den første del af rød sløjfe : https://youtu.be/t_cUBNk0pxY
Sporlængde: 9.2 km | Op: 56 m | Ned: 56 m

AllTrail
This image for Image Layouts addon


Tversted Gåfællesskaber

Gåfællesskabet er for alle, der har lyst til at gå og vandre i selskab med andre. Det er for dem, der har lyst til at gå med på ture, som andre arrangerer - det er også for dem, der selv har lyst til at arrangere en tur.

Som udgangspunkt vil der være en begivenhed her I Tversted hver uge, hvor dem der har lyst til at gå en tur mødes ved Klitgården kl 16.30 om torsdagen. Der er ikke nogen fast turleder på disse gåture, så det er dem, der møder op, der bestemmer turen.

På facebook gruppen kan alle oprette en begivenhed, der indeholder en gåtur - begivenheden skal indeholde: Tidspunkt og tydelig beskrivelse af mødested, lidt info om turens sværhedsgrad og længde.

Til Facebook gruppen
This image for Image Layouts addon


Ud i Naturen

Før du sætter dig ned ved bålet med en god bog eller spiller et spil med børnene, så kan du jo gå ud og få noget frisk luft. På den smukke strand, i de høje klitter og mellem træerne finder du hundredevis af planter, dyr og sjove ting at gøre.

​ Udinaturen.dk er Danmarks guide til naturoplevelser. Find ruter til vandring, cykling eller ridning; svømmeture, picnic eller campingpladser; legepladser og udsigtspunkter samt parkering og toiletfaciliteter. ​

Klik på nedenstående link og brug kortet til at navigere til Tversted. Vælg derefter dine søgekriterier.

Ud i Naturen
This image for Image Layouts addon


Cykling i verdensnaturklasse

Langs den jyske vestkyst er mulighederne for cykling utallige. Vi præsenterer her en del af dem.

Du kan vælge imellem Danmarks nationale cykelrute nr. 1 på 560 km. Eller vores Panoramaruter, som er dagsture forbi de største attraktioner og den smukkeste natur.

I alt kan vi tilbyde 1133 km skiltede cykelruter

Vestkystruten
This image for Image Layouts addon


MTB Tornby klitplantage

Tornby Klitplantage er afvekslende samt både fysisk og teknisk udfordrende. 313 højdemeter. Vedligeholdes godt og kan ofte køres selvom vejret er lidt fugtigt (sandet jord). Der er et hvidt grundspor med sorte sløjfer. Alt er godt afmærket.

Kort Alltrails
This image for Image Layouts addon


Lej en Tennisbane

Kunne du tænke dig at leje en tennisbane?

Så kontakt Feriepartner Tversted
Østervej 2 C, Tversted, 9881 Bindslev, tlf. 98931293.

Det koster 75 kr i timen pr. bane.
Du skal derudover betale et depositum på 40 kr pr. gang, som du får tilbage bagefter.
Du kan også leje 2 tennisketsjere og 4 bolde for 25 kr i timen.

(Uden for åbningstid kontakt BTI Tennis tlf. 30220945)

Tennis i Tversted
This image for Image Layouts addon


YOGA4ALLE

Under udarbejdelse 

I 2016 blev jeg uddannet som yogalærer på den 2-årige yogalæreruddannelse fra Kreativ Yoga og børneyogalærer hos Yoga Rollinger.  Jeg flyttede til Vendsyssel i 2021. Jeg interesserer mig for de mange muligheder som yoga tilbyder. Min hovedaktivitet er alle mine yogahold der er velegnede til begyndere og gennemføres flere seder i Vendsyssel.

Yoga for alle tilbydes hver mandag kl. 17.00-18.30 på Klitgården i Tversted. Vi satser på lidt sved på panden hver gang, pris 80 kr.

Jeg har også en række andre spændende tilbud, der har et yoga-udgangspunkt f.eks. GodNatYoga, Gun & Yoga og en yoga-rejse til Cuba.

Hjemmeside
This image for Image Layouts addon


Dyveke Akupunktur, Yoga og Pilates

Dyveke Akupunktur, Yoga & pilates tilbyder behandlinger i akupunktur og japansk lifting. Jeg underviser i yoga og pilates og arrangerer events, workshops og weekendophold forskellige skønne steder i det nordlige Danmark og private nærværs-retreat i Tversted for 8-12 personer. Mine skønne lyse erhvervslokaler med dejlig træningssal og behandlerrum er beliggende i Tversted på Solbakkevej 2, 9881 Bindslev. Du er altid velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål på tlf 30706205 eller email til  eller Facebook.

Bestil en tid her
This image for Image Layouts addon


Tversted cykler

Vi lægger vægt på altid at levere produkter af den højeste kvalitet. Derfor fører vi udelukkende anerkendte og velrenommerede mærker.


Den gode service og professionelle rådgivning står som en af vores kerneværdier. Både når det gælder kunder i vores forretning og på vores værksted.

Her på siden kan du læse mere om, hvilke produkter vi fører. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Lej en Cykel her
This image for Image Layouts addon


Morgenbaderne

Morgenbaderne mødes hver morgen 7.50 i Tversted ved nedkørslen til stranden, og det gør vi hele året! 

På slaget 8.00 hopper vi i havet, hvorefter vi hilser på hinanden med en bjesk, et ingefærshot eller sågar champagne og andet lækkert, hvis anledningen byder sig - og vigtigt: vi foreviger hver morgen med en gruppeselfie og en hyggelig tekst i foreningens Facebook-gruppe.

ALLE er velkomne - medlemmer, som ikke-medlemmer, besøgende og turister.

Lidt mere information