Hos Feriepartner i Løkken, Lønstrup og Tversted går man op i gode oplevelser for både sommerhusejere, lejere og for alle andre, der bor i sommerlandet. Derfor har Feriepartner-bureauerne besluttet at uddele midler til personer, foreninger eller lokale ildsjæle, der bidrager til at gøre et besøg i de nævnte byer til en god oplevelse. De 3 Feriepartner-bureauer uddeler i alt mere end 130.000 kroner i løbet af 2018, og nu er modtagerne af de rare penge udpeget. Nedenfor en liste over de projekter der modtager donationer:

Løkken:

Lønstrup:

Tversted:

- Feriepartner er glade for at kunne støtte netop disse fine projekter, der passer godt til vores ambition om at være en aktiv del af lokalmiljøet, samtidig med at vi gør noget, der tilgodeser vores gæster og kunder, siger Jesper Smidt fra Feriepartner i Tversted.

Udover uddeling af lokale støttemidler får puljemodtagerne mulighed for en ekstra bonus når året er omme. Der er nemlig tale om et landsdækkende initiativ fra alle landets 27 Feriepartner-bureauer. Initiativet består af to dele: En uddeling af midler fra lokale oplevelsespuljer i foråret og en landsdækkende finale til oktober. I finalen deltager de bedste lokale puljemodtagere fra alle landets Feriepartner-bureauer. I finalen uddeles der i alt 100.000 kr. til de tre bedste projekter i hele Danmark. I alt støtter Feriepartnerkæden gode projekter, der medvirker til at gøre landets lokalområder til gode steder at bo og at holde ferie med over 1 mio. kr. i 2018.

Udskriv