• Slide6 Stranden
 • Slide9 Overnatning

Vision Tversted

Drømmen om Tversted - Struktur - Plakater

Drømmen om Tversted- fra dialog til handling

Lørdag den 30. marts nåede visionsprocessen i Tversted en vigtig og festlig milepæl. Ved en fernisering i Galleriet på  Tversted Skole fejrede vi Tversteds værdier. Værdierne har  byens borgere formuleret med egne ord, billeder og farver. Resultatet blev fem smukke  plakater og et fint, lille hæfte, der med ord og billeder beskriver Tversteds værdier.

Ferniseringen var også startskuddet på at vi danner arbejdsgrupper, så vi kan komme i arbejdstøjet. Alle der har lyst til at være med, er velkomneJ Der bliver fem arbejdsgrupper.

Turisme

Byens fysiske miljø; veje og infrastruktur

Fællesskaber, hverdagsliv, bosætning og aktiviteter

Erhverv

Kultur/outdoor

Hvis du er interesseret i at deltage i én eller flere af arbejdsgrupperne eller blot nysgerrig på at vide mere, så kontakt Finn Jørgensen på finnjgsen@gmail.com eller Birthe Østergaard på boe@nordsoemail.dk fra Tversted Borger- og Turistforening. Deadline for tilmelding til arbejdsgrupperne er den 23. april.

Invitation til Drømmen om Tversted

Tversted Guiden

Tversted Guiden
Tversted er en lille fredfyldt perle, med en enestående natur tæt på børnevenlig badestrand. Tversted Guiden giver dig masser af oplevelser.

Læs mere

Det sker i Tversted

Det sker i Tversted
Seværdigheder og attraktioner i Tversted og omegn, der er aldrig kedeligt i Tversted, her får i en guide til de mange ting man kan foretage sig i tversted

Læs mere

Kunst i Tversted

Kunst i Tversted
I Tversted og omegn har vi masser af dygtige kunstere, de laver alt fra malerier til keramik og tøj. klik på knappen og få en guide til vores kunstere.

Læs mere

Oplevelser i Tversted

 • Frokosttilbud Det kan du få for 3 tyvere

  Jun 3, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 3
 • Tverstedaften

  Jun 4, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 4
 • Fredagstilbud

  Jun 12, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 12
 • Søndagsfrokost

  Jun 7, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 7
 • Fars dag

  Jun 5, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 5

Velkommen til Tversted.dk

Tversted er en lille hyggelig landsby bebygget med smukke, gamle huse i egnens stil. Kører du direkte gennem Tversted, kommer du til en af vestkystens bedste og bredeste strande med høje klitter og store vidder.

Aktiviteter og oplevelser

Nyd den fantastiske strand ved byen, sejl i kano på Uggerby Å eller gå på opdagelse i byens og ikke mindst omegnens antikforretninger, gallerier og små kunsthåndværkere, der laver keramik, glaskunst, strik og billedkunst af høj kvalitet. En af områdets store attraktioner er Det Blå Ishus, hvor den hvide guf på toppen af isen er på grænsen til det magiske. I Tversted finder du også mange hyggelige restauranter, hvor du kan få et lækkert måltid mad.

Overnatning

I Tversted er der forskellige muligheder for både enkle eller luksuriøse overnatninger. Området tilbyder flere flotte hoteller, smukt beliggende sommerhusområder, og hyggelige campingpladser, feriecenter med aktivitetscenter samt adskillelige private værelser. Se mere her

Tilstede: Finn, Birthe Ø., Rune, Birthe A. og Åge, Lise Mette

 Ikke Tilstede: Poul Erik, Bjarne og Åge  

 

 1. Godkendelse af sidste mødes referat Rettelse Lise deltog i sidste møde den 9. april 2018.
 1. Kasserens 10 min. Spørgsmål og betalinger samt, Bank mm. blot info Lise spørger om foreningen har Nem-id og eboks – Lise undersøger mulighed for Nem-id.
 1. Møde med Hjørring Kommune vedr. helhedsplan for Tversted. Birthe orienter om kommende møde med Hjørring Kommune i forbindelse med Helhedsplanen for Tversted. Den 20 juni 2018 kl. 13.00 (i mødelokalet) er der planlagt møde hvor repræsentanter fra borgerforeningen og Kommunen mødes. Næste møde forventes at være i sensommer, hvor andre erhversgruppen, foreninger, borger og andre interesserede inviteres.  
 1. Seniorgruppen i Tversted:  Finn orienterer om, at der er tre personer til Seniorgruppen i Tversted. Finn foreslår at de 2500 kr. (fra KIMO (fra Naturmødet)) skal bruges til indkøb at hjælpemateriale for udførelse af arbejdsopgaverne så som trimmer mm.
 1. Møde med kommunen og grundejere foreninger: Finn undersøger muligheden for at få et møde i stand med kommunen.
 1. Info fra sidste møde i Erhvervs gruppen: Finn orienterer om opstarten er i gang og der er truffet de første beslutninger omkring b.la. kontingent m.fl. Lise foreslår et bredt samarbejde på tværs af foreninger i Tversted eksempelvis en gruppe der tager sig af hjemmesiden, koncert m.fl. Ønske om et bredt samarbejde med fordeling af opgaver. Birthe Ø foreslår at der indkaldes til møde om markedsføring/branding og kommunikation – på tværs af erhverv, foreninger og andre interesserede. Birthe Ø er tovholder for gruppen. Birthe Ø inviterer foreninger, grupper og lignende.
 1. Koncerter i Tversted, hvordan går det?
 2. Birthe Ø orienterer om at der er planlagt koncert ved Tørfisk den 31. august 2019 mellem kl. 20.00 – 22.00 på Klitgården. Præcis tidspunkt planlægges nærmere. Birthe Ø orienterer om mulighed for Søren Sko med band februar 2019. Birthe undersøger muligheden nærmere. Birthe Ø sætter punktet på igen.
 1. Info om afholdt møde med Klitgården vedr. lejekontrakt og fremtiden: Finn orienterer om mødet – Der er drøftet fremtidige lejemuligheder for lokalerne på Østervej 10. Klitgården står for renovering af gangarealer i hovedbygningen.
 1. 9. Evt. Drøftelse af hjemmesiden – Lise påpeger at der er mangler på hjemmesiden ønske om optimering af denne. 

Lise fremsætter ønske om at få en toiletvogn ved rundkørselsen.

Finn fremviser velkomstfolder 

Birthe Ø. Orienterer om fonden Toppen Af Danmark der er igangsat nedlæggelses af Fonden.

Der er evaluering af Turistguiden – Billederne bør opdateres til næste års bog. Der skal laves film ca. 30. sekunder temaer: kysten, aktiv ferie og lokal historie.

Sankthans Birthe Ø. Laver opslag og sender det til Finn. 

Ref.

04062018

Mette Jensen

Tversted Turistinformation & Feriepartner Tversted
Østervej 2, Tversted
9881 Bindslev
+45 98 93 12 93