• Slide6 Stranden
 • Slide9 Overnatning

Vision Tversted

Drømmen om Tversted - Struktur - Plakater

Drømmen om Tversted- fra dialog til handling

Lørdag den 30. marts nåede visionsprocessen i Tversted en vigtig og festlig milepæl. Ved en fernisering i Galleriet på  Tversted Skole fejrede vi Tversteds værdier. Værdierne har  byens borgere formuleret med egne ord, billeder og farver. Resultatet blev fem smukke  plakater og et fint, lille hæfte, der med ord og billeder beskriver Tversteds værdier.

Ferniseringen var også startskuddet på at vi danner arbejdsgrupper, så vi kan komme i arbejdstøjet. Alle der har lyst til at være med, er velkomneJ Der bliver fem arbejdsgrupper.

Turisme

Byens fysiske miljø; veje og infrastruktur

Fællesskaber, hverdagsliv, bosætning og aktiviteter

Erhverv

Kultur/outdoor

Hvis du er interesseret i at deltage i én eller flere af arbejdsgrupperne eller blot nysgerrig på at vide mere, så kontakt Finn Jørgensen på finnjgsen@gmail.com eller Birthe Østergaard på boe@nordsoemail.dk fra Tversted Borger- og Turistforening. Deadline for tilmelding til arbejdsgrupperne er den 23. april.

Invitation til Drømmen om Tversted

Tversted Guiden

Tversted Guiden
Tversted er en lille fredfyldt perle, med en enestående natur tæt på børnevenlig badestrand. Tversted Guiden giver dig masser af oplevelser.

Læs mere

Det sker i Tversted

Det sker i Tversted
Seværdigheder og attraktioner i Tversted og omegn, der er aldrig kedeligt i Tversted, her får i en guide til de mange ting man kan foretage sig i tversted

Læs mere

Kunst i Tversted

Kunst i Tversted
I Tversted og omegn har vi masser af dygtige kunstere, de laver alt fra malerier til keramik og tøj. klik på knappen og få en guide til vores kunstere.

Læs mere

Oplevelser i Tversted

 • Frokosttilbud Det kan du få for 3 tyvere

  Jun 3, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 3
 • Tverstedaften

  Jun 4, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 4
 • Fredagstilbud

  Jun 12, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 12
 • Søndagsfrokost

  Jun 7, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 7
 • Fars dag

  Jun 5, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 5

Velkommen til Tversted.dk

Tversted er en lille hyggelig landsby bebygget med smukke, gamle huse i egnens stil. Kører du direkte gennem Tversted, kommer du til en af vestkystens bedste og bredeste strande med høje klitter og store vidder.

Aktiviteter og oplevelser

Nyd den fantastiske strand ved byen, sejl i kano på Uggerby Å eller gå på opdagelse i byens og ikke mindst omegnens antikforretninger, gallerier og små kunsthåndværkere, der laver keramik, glaskunst, strik og billedkunst af høj kvalitet. En af områdets store attraktioner er Det Blå Ishus, hvor den hvide guf på toppen af isen er på grænsen til det magiske. I Tversted finder du også mange hyggelige restauranter, hvor du kan få et lækkert måltid mad.

Overnatning

I Tversted er der forskellige muligheder for både enkle eller luksuriøse overnatninger. Området tilbyder flere flotte hoteller, smukt beliggende sommerhusområder, og hyggelige campingpladser, feriecenter med aktivitetscenter samt adskillelige private værelser. Se mere her

Møde referat af bestyrelsesmøde af 5. Nov. 2018

Afbud fra Poul Erik og Mette

1: Godkendelse af sidste mødereferat.

 • Sidste mødereferat blev godkendt

2: Økonomi/Bank.- Bankmøde afholdes den 15. Nov. I Spar Nord.

 • Lise, Finn, og Bjarne ( muligvis Birthe Ø.) ta`r til bankmøde omkring foreningens investering. Bestyrelsen er enige om at der investeres sikkert ( lav risiko ) Vor forventning til afkast er 2,3 % og gerne mere. Og vi skal holde banken op imod det de har sagt vi kan forvente, og så skal vi sikre os et minimum af gebyrer fra bankens side .

3: Info fra 2. visionsmøde med Hjørring Kommune.

 • Mødet blev afholdt på Klitgården med 65-70 fremmødte. I bestyrelsen blev det nævnt at det måske var en go` ide` at nedfælde en handlingsplan for vores fælles vision, for at gøre det mere synlig og måske mere interesant for alle fremmødte. Næste møde handler om turisme, og en af deltagerne er Kommunens Turist Udviklingschef. Der er PitStop møde med Kommunens 2 frivillige medarbejdere er den 15 Nov. kl 13:00 hvor der bl.a. skal findes en foredragsholder mere til næste visionmøde.

4: Hjemmesiden og det videre arbejde med denne.

 • Dette punkt vil også være at finde på næste møde. Vi mangler navne på 3 grafiker, som skal komme med skabelon for indhold på vor hjemmeside. Birthe Ø. kom med forslag om en billede database på vor hjemmeside ( alle mente det var en go` ide.)

5: Der er møde I Bindslev eller Tversted I KlyngeByerne den 12. Nov. ( mødested kommer senere)

 • Alle I bestyrelsen har meget at se til ( tordenskjolds soldater) så vi må se hvor mange der deltage .

6: Nye medlemmer til bestyrelsen ( nye emner ) og hvorledes skal der arbejdes fremadrettet? 

 • vi har en opgave I bestyrelsen, som vi forventer at løse på bedst mulig måde. Der blev talt løst og fast omkring nye tiltag I bestyrelsen og bestyrelsens arbejdet fremover -og det er meget muligt at andre foreninger skal delagtig gøres I dette ( alle syntes var en go` ide` ) Så der ligger forslag om at indkalde øvrige foreninger I Tversted omkring Deres evt. rolle I fremtidens Arrangementer.

7: Evt.

 • Husk vi skal søge om penge ved Feriepartner I Jan. 2019 - lave Like` på facebook til Tørfisk og DeHerren koncerter Husk 2 Tørfisk billetter I tombola til Jule arrangement

Bjarne Høyrup 5/11. 2018

Tversted Turistinformation & Feriepartner Tversted
Østervej 2, Tversted
9881 Bindslev
+45 98 93 12 93