• Slide6 Stranden
 • Slide9 Overnatning

Vision Tversted

Drømmen om Tversted - Struktur - Plakater

Drømmen om Tversted- fra dialog til handling

Lørdag den 30. marts nåede visionsprocessen i Tversted en vigtig og festlig milepæl. Ved en fernisering i Galleriet på  Tversted Skole fejrede vi Tversteds værdier. Værdierne har  byens borgere formuleret med egne ord, billeder og farver. Resultatet blev fem smukke  plakater og et fint, lille hæfte, der med ord og billeder beskriver Tversteds værdier.

Ferniseringen var også startskuddet på at vi danner arbejdsgrupper, så vi kan komme i arbejdstøjet. Alle der har lyst til at være med, er velkomneJ Der bliver fem arbejdsgrupper.

Turisme

Byens fysiske miljø; veje og infrastruktur

Fællesskaber, hverdagsliv, bosætning og aktiviteter

Erhverv

Kultur/outdoor

Hvis du er interesseret i at deltage i én eller flere af arbejdsgrupperne eller blot nysgerrig på at vide mere, så kontakt Finn Jørgensen på finnjgsen@gmail.com eller Birthe Østergaard på boe@nordsoemail.dk fra Tversted Borger- og Turistforening. Deadline for tilmelding til arbejdsgrupperne er den 23. april.

Invitation til Drømmen om Tversted

Tversted Guiden

Tversted Guiden
Tversted er en lille fredfyldt perle, med en enestående natur tæt på børnevenlig badestrand. Tversted Guiden giver dig masser af oplevelser.

Læs mere

Det sker i Tversted

Det sker i Tversted
Seværdigheder og attraktioner i Tversted og omegn, der er aldrig kedeligt i Tversted, her får i en guide til de mange ting man kan foretage sig i tversted

Læs mere

Kunst i Tversted

Kunst i Tversted
I Tversted og omegn har vi masser af dygtige kunstere, de laver alt fra malerier til keramik og tøj. klik på knappen og få en guide til vores kunstere.

Læs mere

Oplevelser i Tversted

 • Frokosttilbud Det kan du få for 3 tyvere

  Jun 3, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 3
 • Tverstedaften

  Jun 4, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 4
 • Fredagstilbud

  Jun 12, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 12
 • Søndagsfrokost

  Jun 7, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 7
 • Fars dag

  Jun 5, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 5

Velkommen til Tversted.dk

Tversted er en lille hyggelig landsby bebygget med smukke, gamle huse i egnens stil. Kører du direkte gennem Tversted, kommer du til en af vestkystens bedste og bredeste strande med høje klitter og store vidder.

Aktiviteter og oplevelser

Nyd den fantastiske strand ved byen, sejl i kano på Uggerby Å eller gå på opdagelse i byens og ikke mindst omegnens antikforretninger, gallerier og små kunsthåndværkere, der laver keramik, glaskunst, strik og billedkunst af høj kvalitet. En af områdets store attraktioner er Det Blå Ishus, hvor den hvide guf på toppen af isen er på grænsen til det magiske. I Tversted finder du også mange hyggelige restauranter, hvor du kan få et lækkert måltid mad.

Overnatning

I Tversted er der forskellige muligheder for både enkle eller luksuriøse overnatninger. Området tilbyder flere flotte hoteller, smukt beliggende sommerhusområder, og hyggelige campingpladser, feriecenter med aktivitetscenter samt adskillelige private værelser. Se mere her

 Tilstede: Finn, Birthe Ø., Rune, Birthe A. og Åge, Lise, Poul Erik, Bjarne, Åge og Mette

Ikke Tilstede: ingen

 1. Godkendelse af sidste mødes referat - godkendt
 2. Økonomi/bank - bankmøde mm. Lise - Beslutning: Lise Planlægger møde med banken vedr. Investeringer for at forrente foreningens økonomi.
 3. Info fra sidste møde med klitgaarden Aftalt fast husleje til og med år 2020. Efterfølgende er huset borgerforeningen/ borgerforeningen har brugsret. Klitgaarden laver udkast til kontrakt. I forbindelse med renovering af bygninger- tager Bjarne kontakt til håndværker for tilbud på gavl.
 4. Hjemmeside og det videre arbejde med hjemmesiden Birthe Ø. Orienterer om møde fra d.d. Med gruppe omkring hjemmesiden samt Mediehuset Hirtshals. Der har været drøftelser omkring hjemmesidens tema i fremtiden “kultur og natur”. Målgruppen er borger bosat i Tversted og omegn, nye borger og turister. Hjemmesiden skal præsenterer billeder og aktiviteter i og omkring Tversted. Facebook siden skal strømlines således hjemmesiden og facebook “følges ad”. Der skal være links til hjemmesiden, således at der er mindst muligt vedligehold på hjemmesiden. Hjemmesiden skal opsættes så det passer til mobilenheder. Det ønskes at en grafiker bearbejder ideerne. Der ønskes 2-3 forskellige tilbud fra grafiker. Det er besluttet, at der skal indhentes 3 tilbud fra forskellige grafiker.
 5. Opfølgning af mødet med Hjørring Kommune den 27.09.2018 - Finn og Birthe Ø. Orienterer om seneste møde. Der indsamles materialer omkring Vision Tversted. Materialet vil i fremtiden blive lagt på Tversted hjemmesiden. Der er indkaldt til forberedende møde den 25. Oktober. Næste møder er den 30. 10 og 27. 11.
 6. Kontingent ud til alle, den fik vi vist ikke helt gjort færdig Beslutningen er at kontingent indbetales seneste 3 uger inden generalforsamling. Finn orienterer om opkrævning fra bead and breakfast for medlemskab og på hjemmesiden. Beslutningen er at bead and breakfast steder kommer med i guiden når de er medlem af Foreningen. Nyt nu er der mulighed for at betale med mobilpay.
 7. Evaluering på guiden Birthe Ø orienterer om guiden 2019. Birthe Ø. Beder om hjælpe til at alle interesserede får mulighed for at komme med i den nye guide.
 8. Lise har været på Samsø og blev væk i skov labyrint, skal vi ha sådan en i Tversted også? Lise orienterer. Forslag til emner ønskes.
 9. Formanden har ordet - Der skal protokolføres Senior gruppen har fået buskrydder og brormaskine for det gavekort foreningen havde. Finn har undersøgt mulighed for Handicap bro på stranden. Finn orienterer om, at Skaterbanen er færdig og i brugtaget - regningen er fremvist. Orientering om seneste Foreningsmøde. Julearrangement er drøftet. Borgerforeningen lejer Klitgaarden til denne dag. Bådelauget og jagtforeningen står for salg udenfor og borgerforeningen står for salg indenfor. Indtægter går til Borgerforeningen. Det foregår den 2 søndag i december 2018. Revisions firmaet har kontaktet Finn vedr. Oplysninger vedr. Data sikkerhed jf. Den nye datalov. Orientering om Kunsthuset - BTI har betalt for 2017 og 2018. Næste opkrævning skal ske inden april 2019. Nøgle til huset er overdraget til Lise.
 10. Evt.

Ref. 08102018 Mette Jensen

Tversted Turistinformation & Feriepartner Tversted
Østervej 2, Tversted
9881 Bindslev
+45 98 93 12 93