Det Grå Ishus

Det Grå Ishus – Vi har det Kendte og elskede hjemmelavet Tversted guf, som is fra Tversted er kendt for. Kom en tur forbi det Grå ishus på Tversted Strand for at få et kræmmerhus med nok Danmarks bedste hjemmelavet guf, og i et af Danmarks bedste ishuse.

Ishusets indehaver Jette Bundesen har lavet en aftale med Vaffelbaronerne, som står bag vaflen, og som i de seneste par år blevet landskendt for dens luftige konsistens med de mange bobler.

Vaffel fra Vaffelbaronerne og vores lækre og store udvalg af is, toppet med vores berømte Tversted Guf, så finder du ikke bedre is.

Tversted Guf, som i mange år har været et trækplaster for Det Blå Ishus. Men nu er det altså kun at finde i Det Grå, da den tidligere ejer (Jette) af Det Blå, er flyttet op i Det Grå, og har taget Guffen med der op. Så du kan nu kun finde Jette og hendes berømte Guf i Det Grå Ishus. Guffen findes kun i Det Grå Ishus.

Åbningstider

Ishusets åbningstider er varierende, men hvert år fra påske til midt oktober er der generelt åbent fra kl. 12 til solnedgang (eller til der ikke er flere kunder) fra mandag til søndag. Vil du være helt sikker på, at ishuset er åbent, kan du ringe eller se aktuelle åbningstider, som fans af kiosken poster i Det Grå Ishus' Facebook-gruppe

.

Udskriv Email

Tversted Turistinformation & Feriepartner Tversted
Østervej 2, Tversted
9881 Bindslev
+45 98 93 12 93