• Slide6 Stranden
 • Slide9 Overnatning

Vision Tversted

Drømmen om Tversted - Struktur - Plakater

Drømmen om Tversted- fra dialog til handling

Lørdag den 30. marts nåede visionsprocessen i Tversted en vigtig og festlig milepæl. Ved en fernisering i Galleriet på  Tversted Skole fejrede vi Tversteds værdier. Værdierne har  byens borgere formuleret med egne ord, billeder og farver. Resultatet blev fem smukke  plakater og et fint, lille hæfte, der med ord og billeder beskriver Tversteds værdier.

Ferniseringen var også startskuddet på at vi danner arbejdsgrupper, så vi kan komme i arbejdstøjet. Alle der har lyst til at være med, er velkomneJ Der bliver fem arbejdsgrupper.

Turisme

Byens fysiske miljø; veje og infrastruktur

Fællesskaber, hverdagsliv, bosætning og aktiviteter

Erhverv

Kultur/outdoor

Hvis du er interesseret i at deltage i én eller flere af arbejdsgrupperne eller blot nysgerrig på at vide mere, så kontakt Finn Jørgensen på finnjgsen@gmail.com eller Birthe Østergaard på boe@nordsoemail.dk fra Tversted Borger- og Turistforening. Deadline for tilmelding til arbejdsgrupperne er den 23. april.

Invitation til Drømmen om Tversted

Tversted Guiden

Tversted Guiden
Tversted er en lille fredfyldt perle, med en enestående natur tæt på børnevenlig badestrand. Tversted Guiden giver dig masser af oplevelser.

Læs mere

Det sker i Tversted

Det sker i Tversted
Seværdigheder og attraktioner i Tversted og omegn, der er aldrig kedeligt i Tversted, her får i en guide til de mange ting man kan foretage sig i tversted

Læs mere

Kunst i Tversted

Kunst i Tversted
I Tversted og omegn har vi masser af dygtige kunstere, de laver alt fra malerier til keramik og tøj. klik på knappen og få en guide til vores kunstere.

Læs mere

Oplevelser i Tversted

 • Frokosttilbud Det kan du få for 3 tyvere

  Jun 1, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 1
 • Tverstedaften

  Jun 4, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 4
 • Fredagstilbud

  Maj 29, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Maj 29
 • Søndagsfrokost

  Maj 31, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Maj 31
 • Fars dag

  Jun 5, 2020 Hotel Tannishus, Tannisbugtvej 123, Tversted, 9881 Bindselv

  Jun 5

Velkommen til Tversted.dk

Tversted er en lille hyggelig landsby bebygget med smukke, gamle huse i egnens stil. Kører du direkte gennem Tversted, kommer du til en af vestkystens bedste og bredeste strande med høje klitter og store vidder.

Aktiviteter og oplevelser

Nyd den fantastiske strand ved byen, sejl i kano på Uggerby Å eller gå på opdagelse i byens og ikke mindst omegnens antikforretninger, gallerier og små kunsthåndværkere, der laver keramik, glaskunst, strik og billedkunst af høj kvalitet. En af områdets store attraktioner er Det Blå Ishus, hvor den hvide guf på toppen af isen er på grænsen til det magiske. I Tversted finder du også mange hyggelige restauranter, hvor du kan få et lækkert måltid mad.

Overnatning

I Tversted er der forskellige muligheder for både enkle eller luksuriøse overnatninger. Området tilbyder flere flotte hoteller, smukt beliggende sommerhusområder, og hyggelige campingpladser, feriecenter med aktivitetscenter samt adskillelige private værelser. Se mere her

Det Grå Ishus – Vi har det Kendte og elskede hjemmelavet Tversted guf, som is fra Tversted er kendt for. Kom en tur forbi det Grå ishus på Tversted Strand for at få et kræmmerhus med nok Danmarks bedste hjemmelavet guf, og i et af Danmarks bedste ishuse.

Ishusets indehaver Jette Bundesen har lavet en aftale med Vaffelbaronerne, som står bag vaflen, og som i de seneste par år blevet landskendt for dens luftige konsistens med de mange bobler.

Vaffel fra Vaffelbaronerne og vores lækre og store udvalg af is, toppet med vores berømte Tversted Guf, så finder du ikke bedre is.

Tversted Guf, som i mange år har været et trækplaster for Det Blå Ishus. Men nu er det altså kun at finde i Det Grå, da den tidligere ejer (Jette) af Det Blå, er flyttet op i Det Grå, og har taget Guffen med der op. Så du kan nu kun finde Jette og hendes berømte Guf i Det Grå Ishus. Guffen findes kun i Det Grå Ishus.

Åbningstider

Ishusets åbningstider er varierende, men hvert år fra påske til midt oktober er der generelt åbent fra kl. 12 til solnedgang (eller til der ikke er flere kunder) fra mandag til søndag. Vil du være helt sikker på, at ishuset er åbent, kan du ringe eller se aktuelle åbningstider, som fans af kiosken poster i Det Grå Ishus' Facebook-gruppe

.

Tversted Turistinformation & Feriepartner Tversted
Østervej 2, Tversted
9881 Bindslev
+45 98 93 12 93