• Slide6 Stranden
  • Slide9 Overnatning

Vision Tversted

Drømmen om Tversted - Struktur - Plakater

Drømmen om Tversted- fra dialog til handling

Lørdag den 30. marts nåede visionsprocessen i Tversted en vigtig og festlig milepæl. Ved en fernisering i Galleriet på  Tversted Skole fejrede vi Tversteds værdier. Værdierne har  byens borgere formuleret med egne ord, billeder og farver. Resultatet blev fem smukke  plakater og et fint, lille hæfte, der med ord og billeder beskriver Tversteds værdier.

Ferniseringen var også startskuddet på at vi danner arbejdsgrupper, så vi kan komme i arbejdstøjet. Alle der har lyst til at være med, er velkomneJ Der bliver fem arbejdsgrupper.

Turisme

Byens fysiske miljø; veje og infrastruktur

Fællesskaber, hverdagsliv, bosætning og aktiviteter

Erhverv

Kultur/outdoor

Hvis du er interesseret i at deltage i én eller flere af arbejdsgrupperne eller blot nysgerrig på at vide mere, så kontakt Finn Jørgensen på finnjgsen@gmail.com eller Birthe Østergaard på boe@nordsoemail.dk fra Tversted Borger- og Turistforening. Deadline for tilmelding til arbejdsgrupperne er den 23. april.

Tversted Guiden

Tversted Guiden
Tversted er en lille fredfyldt perle, med en enestående natur tæt på børnevenlig badestrand. Tversted Guiden giver dig masser af oplevelser.

Læs mere

Det sker i Tversted

Det sker i Tversted
Seværdigheder og attraktioner i Tversted og omegn, der er aldrig kedeligt i Tversted, her får i en guide til de mange ting man kan foretage sig i tversted

Læs mere

Kunst i Tversted

Kunst i Tversted
I Tversted og omegn har vi masser af dygtige kunstere, de laver alt fra malerier til keramik og tøj. klik på knappen og få en guide til vores kunstere.

Læs mere

Oplevelser i Tversted

Velkommen til Tversted.dk

Tversted er en lille hyggelig landsby bebygget med smukke, gamle huse i egnens stil. Kører du direkte gennem Tversted, kommer du til en af vestkystens bedste og bredeste strande med høje klitter og store vidder.

Aktiviteter og oplevelser

Nyd den fantastiske strand ved byen, sejl i kano på Uggerby Å eller gå på opdagelse i byens og ikke mindst omegnens antikforretninger, gallerier og små kunsthåndværkere, der laver keramik, glaskunst, strik og billedkunst af høj kvalitet. En af områdets store attraktioner er Det Blå Ishus, hvor den hvide guf på toppen af isen er på grænsen til det magiske. I Tversted finder du også mange hyggelige restauranter, hvor du kan få et lækkert måltid mad.

Overnatning

I Tversted er der forskellige muligheder for både enkle eller luksuriøse overnatninger. Området tilbyder flere flotte hoteller, smukt beliggende sommerhusområder, og hyggelige campingpladser, feriecenter med aktivitetscenter samt adskillelige private værelser. Se mere her

Mødedeltager: Finn, Birthe Ø, Birthe A, Mette og Åge

Deltagelse af suppleanter: Mia og Niels

Afbud fra: Emil og Søren

Punkter:

  1.     Godkendelse af seneste referat

Referatet er godkendt.

  1.     TBT´s Dna. Alle punkter fra sidst, som ikke blev snakket/behandlet færdig

Der er ikke truffet beslutning om punktet. Der er drøftet forskellige mulige bud på hvordan TBT´s arbejdet kan udvikles i fremtiden. Det er drøftet hvorvidt TBT fortsat skal arrangere events i Tversted. Det er drøftet hvordan TBT´s kan støtte op omkring aktiviteter og andre mindre foreninger i og omkring Tversted.

  1.     Tversted marked/Nordisk Event. Kommer kl. 18,30 –

Nordisk Event har præsenteret ideer for Market 2020. Der er enighed om samarbejde samt at det er vigtigt at inddrage det tidligere Tversted Markeds udvalg, så de mange erfaringer som udvalget har evt. kan bruges i videreførelsen af det nye marked.

  1.      Kommende generalforsamling, medlemmer til bestyrelsen og hvem er på valg mm.

Dato er fastsat til den 31. marts – annoncering ved opslag i byen og på sociale medier. Birthe Ø, Åge, Mette og Søren er på valg i 2020. Finn ønsker at træde ud af bestyrelsen.

  1.       Legeplads projekt (Mette)

Projektet sættes i bero foreløbig – Der ønskes en drøftelse af om dette kan have en sammenhæng med andre udviklingsønsker i og omkring Tversted.

  1.      Økonomi, hvad gør vi i 2020

Der er ikke truffet beslutning for punktet. Der ønskes en drøftelse af hvordan TBT får løftet medlemstallet i foreningen. Dette til gavn for hele området i og omkring Tversted. Der er fortsat udgifter til drift af foreningen som eksempelvis husleje og kopimaskine som ventes at kunne reduceres løbende.

  1.      Julefrokost (Mette) den 25. januar 2020
  2. Evt. Hængebroen og cykelstigen på ruten. Det er vigtigt at der forbliver adgang på denne rute til og fra Tversted. Kommunen kontaktet igen. Der er forslag til taler til Sankt Hans.  Skulptur er opsat på den grønne plads. Der skal laves liste over sponsorrater givet i 2019. Samarbejde med foreningen på Tversted skole omkring arrangementer.

Forventet arrangementer i 2020

Fastelavn 23. februar

Strandrensning den 3. maj

Grundlovsdag 5. juni – flaghejsning

Sankt hans den 23. juni

Tversted marked den 17. – 19. juli

Referat:

Referent: Mette Jensen

Tversted Turistinformation & Feriepartner Tversted
Østervej 2, Tversted
9881 Bindslev
+45 98 93 12 93