Velkommen til Tannisby Camping, hele året.

Tannisby Camping i Tversted, er en lille hyggelig familie- og senior plads, hvor ro og orden altid er i højsæde. Pladsen byder på helt nye, top moderne faciliteter, nye anlagte enheder, med særskilte teltområder og autocamperpladser. På pladsen er bad og Wi-Fi altid gratis, det samme er hunde – så længe man selv medbringer dem.

Pladsen ligger 521 m. fra Vestkysten, mindre end 5 minutters gang til Danmarks bedste badestrand, kåret i 2014 og 2015. Stranden er bred med masser af klitter, og naturligvis med badeflag.

Tversted omgives af stranden, åerne og Tversted klitplantage med Tversted søerne, der er en af Jyllands største skovplantager. Skoven er helt ideel til historie- og naturoplevelser. Der er kilometervis af stier til spadsereturen med hver sine historiske oprindelser, samt ridestier og stier til cykling. Tannisby Camping ligger på Skagen Odde, og er perfekt som base for oplevelser.

Vi er omgivet af historie og seværdigheder, naturoplevelser og shopping muligheder, idet det meste af toppen af Danmark kan nås indenfor en halv times kørsel. Tversted er en lille hyggelig badeby på vestkysten. Byen tilbyder mange muligheder for både spisning og indkøb.

Vi holder åben hele året for både turister og fastliggere - Alle er velkomne.

Kontakt

Adresse:
Tannisbugtvej 86, Tversted Strand
9881 Bindslev
Web:
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon:
+45 98931250

Tversted Turistinformation & Feriepartner Tversted
Østervej 2, Tversted
9881 Bindslev
+45 98 93 12 93